محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3
  • بازدید دیروز : 2
  • بازدید کل : 504

خرید قهوه اسپرسو


w برای تهیه قهوه سرد در خانه (دستور العمل ها + نکات)
نمایش مطالب
شما در شرف یادگیری نحوه تهیه قهوه دم کرده سرد خود در خانه هستید. بله اگر نکات زیر را دنبال کنید ، بنابراین طعم آن بهتر از کافی شاپ محلی شما (یا استارباکس) است. و ارزان تر است فقط به چند نکته کوچک و کوچک نیاز است (در زیر نشان داده شده است).

در زیر ما یک دستور العمل ساده و همچنین 20 نسخه خرید قهوه ترک هیجان انگیز دیگر از دستورالعمل ها را آورده ایم. فراموش نکنید که آن را بررسی کنید.

چرا Crew Brew؟
دم کردن سرد روش محبوب دم کردن من است ، و محبوبیت آن نسبت به قهوه Iced محبوب است. و من این را سبک نمی گویم. تفاوت زیادی بین دم کرده سرد و قهوه معمولی سرد وجود دارد. در اینجا لیستی عظیم از دستور العمل های قهوه یخ زده آورده شده است. در غیر این صورت ، ادامه مطلب را بخوانید تا بفهمید چه چیز هیجان انگیزی است.

اطلاعاتی در مورد قهوه سرد و قهوه سرد
صرفه جویی
a76418dfc6911591178202-cold-brew-stock-photo.jpg
مستقیماً به دستور قهوه دم کرده سرد بروید

ایمیل خود را وارد کنید و ما دستور اصلی تهیه دم سرد + 20 دستور العمل مبتنی بر قهوه دم کرده سرد را مستقیماً به صندوق ورودی شما ارسال خواهیم کرد

ایمیل خود را اینجا وارد کنید...
ایمیل خود را اینجا وارد کنید...
برای من کتاب الکترونیکی ارسال کنید
هرزنامه هرگز. اشتراک را در هر زمان لغو کنید. سیاست حفظ حریم خصوصی .

مزایای دم سرد:
نسبت به قهوه گرم و سرد نرم و ملایم است
در مقایسه با قهوه داغ داغ ، کافئین با رهش آهسته برخورد می کنید. حتی اگر سطح کافئین بیشتر باشد ، هیچ کافئین سقوط نمی کند. (1)
بیشتر معده دوست (اسیدیته کمتر)
به طور مناسب دم می شود ، تا 10 روز طول می کشد (بنابراین می توانید به صورت دسته ای دم کنید)
شما می توانید کنسانتره قهوه را به صورت دم کرده سرد تهیه کنید که می تواند رقیق شود و یا در دستور العمل های مختلف مورد استفاده قرار گیرد
می توانید آن را به قهوه دم کرده سرد نیترو تبدیل کنید! در اینجا نحوه تهیه دم کرده نیترو سرد در خانه آورده شده است.

مدیوین
علم پشت دم سرد
اطلاعاتی آموزنده در پشت قهوه دم کرده سرد
صرفه جویی
این مزایا خوب به نظر می رسند ، مگر نه؟ مزه نرم ، غیر اسیدی ، معده نرم ... آیا همه اینها فقط بحث بازاریابی برای فروش یک نوشیدنی دیگر به نوشندگان قهوه آمریکایی است؟

نه! طبق علم خوب قدیمی. علم پشت یک فنجان خوب قهوه در واقع کاملاً پیچیده است.

دانه های قهوه تقریباً حاوی هزار ترکیب شیمیایی مختلف است (2) ، از جمله اسید مالیک (یک ترکیب ترش که در سیب های سبز نیز وجود دارد) و فورانئول (یک ترکیب شیرین که در توت فرنگی نیز یافت می شود).

تهیه قهوه در واقع فرآیند استخراج این ترکیبات از دانه ها به داخل آب است و در نتیجه آن را به نوشیدنی ای که می شناسیم و دوست داریم تبدیل می کند. دو عامل مهم برای کنترل در فرآیند تولید وجود دارد: TIME و TEMPERATURE.

اینجاست که دم سرد بسیار جالب می شود زیرا فرآیند دم آوری از هر دو جنبه کاملاً متفاوت با یک دم نوش سنتی است.

وقتی از آب داغ / داغ استفاده می کنیم ، این ترکیبات به سرعت آزاد می شوند (در عرض چند دقیقه). از طرف تلنگر ، دمای بالاتر نیز باعث می شود اسیدها و روغن های قهوه با سرعت بیشتری تخریب و اکسید شوند. این می تواند منجر به اسیدیته و تلخی شود.

روش دم سرد به جای دمای بالا به زمان آماده سازی طولانی متکی است. این یک نمایه طعم کاملاً متفاوت (صاف و ملایم) ایجاد می کند. این بدان دلیل است که بسیاری از ترکیبات طعم دهنده شیرین حتی در آب خنک نیز محلول هستند اما روغن ها و اسیدها اینگونه نیستند.

یک شیشه قهوه سیاه
صرفه جویی
دم کرده سرد از نظر نسبت قهوه به آب نسبتاً "قوی" است اما طعم آن تلخ و تلخ نیست. به همین دلیل یک روش عالی استخراج است. برای تقویت قهوه (یا برای کنسانتره) می توانید مقدار قهوه را افزایش دهید و همچنان تلخ یا خشن نخواهد بود. این کار را با قهوه داغ انجام دهید و غیر قابل نوشیدن خواهد بود.

حالا که فروخته شدید ، بیایید مقداری درست کنیم!

چاپ
یک لیوان قهوه دم کرده سرد
طرز تهیه قهوه سرد در خانه (20 دستورالعمل و نکته)
نویسنده: الکس زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت و پز: 15 ساعت (زمان شیب دار) کل زمان: 15 ساعت و 5 دقیقه
دستورالعمل چاپ
دستور پین
شرح
یک دستورالعمل اساسی برای تهیه دم کرده سرد که شما آن را دوست داشته باشید.

مقیاس
1 برابر
2 برابر
3 برابر
عناصر
1 فنجان دانه های قهوه (زمین درشت)
5 فنجان آب (آب فیلتر شده)
موادی که نیاز دارید
1 قوطی ماسون / قهوه ساز دم سرد
1 عدد پارچه قهوه پارچه ای یا کاغذی یا یک الک با مش ریز
دستورالعمل ها
از یک فنجان اندازه گیری برای سازماندهی 1: 5 قهوه به آب استفاده کنید. این همان چیزی است که شما نیاز دارید.
قهوه خود را به صورت آسیاب درشت خرد کنید (نه متوسط ​​یا ریز).
قهوه آسیاب شده و آب صاف شده خود را به ظرف ماسون ، آبجوساز یا هر ظرف بزرگ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
به مدت 15 ساعت شیب دار کنید. در صورت امکان ، در یخچال خود فرو بروید. اگر آبجو / شیشه در یخچال خود قرار نمی گیرد ، خوب است که در دمای اتاق خنک شود. آماده شوید که روز بعد آن را بنوشید.
درون ظرف یا ظرف تمیز صاف کنید. اگر از یک آبجوساز بزرگ استفاده می کنید ، در حال حاضر نوعی فیلتر کاغذی دارد. اگر از شیشه سنگ تراشی استفاده می کنید ؛ دم کرده خود را از طریق یک پارچه پنیری صاف کنید یا از فیلتر قهوه استفاده کنید و آن را مانند قهوه قطره ای فیلتر کنید. در یخچال نگهداری کنید.
مخلوط کنید و لذت ببرید: شیر یا آب را به نسبت 1: 1 به آن اضافه کنید و روی مقداری تکه یخ بریزید.

دسته: نوشیدنی
آشپزی: آمریکایی
تغذیه
اندازه سرو: 2 فنجان کالری: 1 کیلوکالری
کلمات کلیدی: قهوه دم کرده سرد

این دستور + 20 دستورالعمل مبتنی بر قهوه دم کرده سرد را می خواهید؟

ایمیل خود را وارد کنید و w

https://khorramstore.com/product-category/beverages/buy-coffee/

  انتشار : ۱۱ شهریور ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 14

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما